Dat Phan Online
                      The homesite and meeting place of Dat Fans everywhere

Switch to Flash Forum
Reply to topic
Adidas-schoenen Goedkoop
Dat Fan Newbie

Joined: 24 Feb 2018
Posts: 3
Reply with quote


De samenwerking Adidas schoenen dames leer tussen Kanye West en Adidas heeft sneaker na sneaker voortgebracht die onmiddellijk door fans op hun releasedatum wordt ingepikt. Maar dit weekend geeft Adidas je een tweede kans om een ​​zeer gewild model te verslaan. De Adidas YEEZY Boost 350 V2 "Zebra" viel oorspronkelijk terug in februari, en als gevolg van een zeer beperkte release, bleven veel mensen met lege handen achter - nu komen ze terug. Deze op dieren geïnspireerde 350 V2 heeft een gebreid bovenwerk met 'zebrastrepen', energie terugkerende boost-demping, rood 'SPLY-350'-detail op het zijpaneel, hieltrekkabel en een witte rubberen buitenzool. Kijk of de Adidas YEEZY Boost 350 V2 "Zebra" snel (weer) valt.


Klaar voor Adidas-schoenen primeknit de nieuwe dosis verbazingwekkend contrast? Het lijkt erop dat de nieuwste Yeezy Boost-colorway precies heeft wat we willen. Tegenover de nieuwste Core Black / Red-kleur komt deze colorway met de harde witte kleur over de hele schoen, botsende met zwarte strepen en rode letters, voor hetzelfde verbazingwekkende effect. Het was ontworpen om te verrassen: gezien de look, de beschikbaarheid en de releasedatum die nog maar 2 weken na de nieuwste Yeezy Boost-drop komt. Een ander verrassend feit is dat het paar een achterste lipje heeft dat op de originele Yeezy Boost 350 als een van de functies is opgenomen (dit tabblad op de achterkant was opgenomen in de Yeezy Boost 350 v2 Core Black / Red, maar was niet opgenomen in de eerste twee V2-releases). De overige kenmerken van het handelsmerk blijven hetzelfde en beloven het verbazingwekkende comfortniveau en talloze adembenemende outfits zoals altijd.


Na wat jaren Adidas-schoenen Goedkoop als wachten voelde, stapte Kanye eindelijk uit in de komende Yeezy Boost 350 V2 White. Hij combineert het paar sluipt met een paar Champion-joggers en, natuurlijk, enkele adidas Originals-sokken. Alles wat je sneakerhoofden op de witte V2 najagen, zal overal op de verfijnde esthetiek terugkomen, maar het frisse, witte silhouet kan je gewoon in de doos laten houden uit angst om ze op te fronsen.


De Yeezy Boost 350 V2 Adidas Yeezy Boost 350 V2 is een constante winnende combinatie van een geweven Primeknit-bovenwerk en een Boost-middenzool over de volledige lengte, gewikkeld in een rupper-TPU-omhulsel. Maar de gewilde "Zebra" brengt een compleet nieuwe functie. Deze versie van de Yeezy Boost 350 V2 ziet een witte en zwarte bovenkant gelijkmatig verdeeld over de bovenkant, met rode "SPLY-350" -berichten en een witte rubberen zool.

http://www.ultrabshop.com/
View user's profileFind all posts by tiannaSend private message
Adidas-schoenen Goedkoop
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT - 8 Hours  
Page 1 of 1  

  
  
 Reply to topic